Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MGA netwerkbijeenkomst

17 maart om 13:30 - 17:00

We zijn deze keer te gast bij Public Mediation in Amsterdam, waar Petra van den Brand en Jeroen Weck zullen vertellen over het project Meanderende Maas, we actuele ontwikkelingen in onze MGA processen kunnen delen, en we met jonge MGA-professionals in gesprek gaan over hun behoeften en vragen aan het netwerk.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van het Netwerk. Zij hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail waarin staat hoe ze zich kunnen aanmelden. Voor vragen, neem contact op met info@mutualgainsnetwerk.nl.

MGA en Meanderende Maas

Project Meanderende Maas gaat de dijk van Ravenstein tot Lith versterken, de Maas aan Gelderse én Brabantse zijde meer ruimte geven en het gebied mooier en economisch sterker maken. Door een integrale aanpak, brede bestuurlijke samenwerking en constructieve interactie met bewoners en ondernemers in de Brabants-Gelderse regio, is in december 2019 een breed gedragen voorkeursalternatief vastgesteld.

Petra van den Brand is senior adviseur & specialist bestuurlijke besluitvorming bij Infram. Petra was in 2021 één van de vier genomineerden voor de Frans Evers Award. Als projectmanager Meanderende Maas namens alle 10 partners (rijk, regio, natuurorganisatie) is Petra er in geslaagd om te komen tot gezamenlijke besluitvorming door alle partners, dat op een stevig draagvlak in het gebied kan rekenen. Ze heeft daarbij steeds gewerkt vanuit het gezamenlijk belang en is daarbij de spanning tussen partijen en tussen overheden en bewoners niet uit de weg gegaan. Samen met Jeroen Weck, senior adviseur en sectormanager bij Infram, zal ze ingaan op de MGA aspecten in dit project. Lees meer over Meanderende Maas →

 

Programma 17 maart

13.30 Ontvangst
14.00 Welkom door Frans Evers
14.05 MGA en de Meanderende Maas door Petra van den Brand en Jeroen Weck (Infram)
15.20 Korte break
15.30 Korte info over lopende MGA-processen
16.00 Behoeften en vragen jonge MGA-professionals
16.30 Napraten met iets te drinken

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Public Mediation
Cabralstraat 1
Amsterdam, 1057CD Nederland
+ Google Maps