Webinar reeks “Masters of the Mutual Gains Approach”

 

Het MGA-netwerk start het nieuwe jaar met een uitnodiging voor een reeks webinars. Laat je inspireren door de inzichten van vooraanstaande deskundigen op het gebied van de toepassing van de Mutual Gains Approach en doe actief mee in het gesprek.

Vanaf maart 2021 start een reeks gratis maandelijkse webinars. De eerste datum en inleider is: 

(Mis) understandings about BATNA

Prof. Lawrence Susskind

Maandag 8 maart van 19.30 tot 20.30 uur

Bij de toepassing van de Mutual Gains Approach is één van de belangrijkste aspecten het kennen van je BATNA en de mogelijkheden dat te verbeteren, het inschatten van de BATNA’s van andere partijen en het daarmee omgaan bij het doen van voorstellen voor oplossingen. Voor velen is BATNA het begrip waarop het moeilijkst vat is te krijgen met ongewenste resultaten als gevolg. Prof. Susskind leidt ons langs mogelijke valkuilen en laat zien hoe je een BATNA optimaal kunt benutten.

Prof. Lawrence Susskind (MIT, Harvard en Tufts Universities) is one of America’s most experienced public and environmental dispute mediators, and leading figure in the dispute resolution field. He has mediated more than fifty complex disputes related to the siting of controversial facilities, the setting of public health and safety standards, the formulation & implementation of development plans and conflicts among racial and ethnic groups — serving on occasion as a special court-appointed master. He currently teaches Negotiation and Dispute Resolution in the Public Sector, Introduction to Environmental Policy and Planning, Water Diplomacy, and Entrepreneurial Negotiation.

Andere data

ANDERE DATA

Dinsdag 6 april van 19.30 tot 20.30 uur | Nederlands

Culturele belemmeringen bij toepassing van MGA

Frans Evers, voorzitter MGA-netwerk Nederland

Maandag 10 mei van 19.30 tot 20.30 uur | Engels

Self knowledge as a source of power in negotiations

Barbara Oliveira, Master Integral Coach, Founder of the Collaboration Lab and member CBI Global network

Maandag 7 juni van 19.30 tot 20.30 uur | Engels

Resolving Land and Energy Conflicts

Patrick Field, Managing director of CBI and associate director of the MIT-Harvard Public Disputes Program

Praktische info

Opzet webinar

De aangekondigde spreker licht het onderwerp voorzien van persoonlijke inzichten toe. Twee van tevoren bekend gemaakte referenten, lid van het MGA-netwerk, geven een korte reactie. Daarin nemen zij ook de per chat binnen gekomen opmerkingen en vragen mee vanuit de deelnemers. Vragen kunnen ook voorafgaand aan het webinar worden ingediend. De voertaal van dit webinar is Engels. Na de sluiting om 20.30 uur is er de mogelijkheid kort informeel na te praten. Deelname is gratis. De inschrijving geldt voor één webinar. Na afloop kun je je inschrijven voor het volgende webinar. 

Klik hier om je aan te melden.

https://www.eventbrite.nl/e/registratie-masters-in-the-mutual-gains-approach-140040080651