Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingsdag Verbindend Onderhandelen – P2

9 februari 2023

Bouwen aan duurzame relaties: makkelijker gezegd dan gedaan

Een verdiepingsdag in de “Kunst van het Verbindend Onderhandelen”. We duiken samen in één van de vijf essenties en benutten actuele ontwikkelingen in theorie en praktijk. Hiermee versterk je jouw eigen vaardigheden in Verbindend Onderhandelen. Een verdiepingsdag biedt ruimte voor nieuwe theorie uit de praktijk, reflectie, eigen casuïstiek en kunst.

Elke onderhandeling gaat ergens over en doorloopt een aantal stappen. Maar naast inhoud en proces hebben onderlinge relaties ook invloed op het onderhandelingsresultaat. Maar wat is eigenlijk de invloed van relaties? Hoe werk je actief aan het verbeteren van relaties aan de onderhandelingstafel als partij en/of als facilitator? Welke relaties kun je onderscheiden? Wat bepaalt vertrouwen? En we gaan verder dan dat, want hoe ga je bijvoorbeeld om met “moeilijke mensen” aan de onderhandelingstafel? Hoe ga je om met weerstand en wat doe je als je merkt dat een onderhandeling door één of meer partijen wordt gesaboteerd?

We verdiepen met elkaar de essentie “Bouwen aan duurzame samenwerkingsrelaties”.

Voor wie

We organiseren deze verdiepingsdagen voor professionals. Voor mensen die (elementen uit) Verbindend Onderhandelen, de Mutual Gains Approach, het Harvard Negotiation Model of Strategisch Omgevingsmanagement in hun werk al inzetten. Die op basis van de praktijk de theorie durven aan te vullen.

P2 biedt regelmatig een driedaags leertraject Verbindend Onderhandelen aan. Kijk op de website van P2 voor de eerstvolgende mogelijkheid om aan dit traject te nemen.

Datum en informatie

De verdiepingsdagen zijn van 9.00 tot 20.00 uur. Deze zijn los van elkaar te volgen en kosten € 800 per dag, exclusief BTW. De dagen zijn inclusief een kunstzinnig avondprogramma en eten. We ontvangen je graag live bij P2 in HoutWerk.

Meer informatie is te vinden op de website van P2

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Evenement Categorie: