Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Procesontwerp en procesvaardigheden

28 september 2023 om 09:00 - 20:00

‘De kunst van Verbindend Onderhandelen’

door Marja van Schie en Karsten Schipperheijn

De maatschappelijke vraagstukken van deze tijd lost niemand meer alleen op. De opgaven zijn complex en samenwerking is nodig om goede oplossingen te vinden. Er zijn vaak meerdere stakeholders, met verschillende belangen en die elkaar niet altijd goed kennen. Zij zijn afhankelijk van elkaar en moeten tot overeenstemming zien te komen. Dat gaat niet vanzelf. Dat vraagt om een goed procesontwerp en om procesvaardigheden.

Je bent bekend met de Mutual Gains Approach. Je bent vertrouwd met het denken in issues, stakeholders en belangen. Je ziet kansen om elementen uit Verbindend Onderhandelen te benutten voor jouw opgave. Hoe kom je op basis van de issues, de stakeholders en hun belangen tot een goed ontwerp van het proces waar stakeholders zich ook daadwerkelijk aan committeren? Hoe maak je dat proces inzichtelijk en begrijpelijk? Hoe stuur je dit proces en hoe laat je de voortgang zien? En in welke procesvaardigheden kun je jezelf bekwamen om je proces bij tegenwind in goede banen te leiden?

Deze masterclass bied je de gelegenheid om te bouwen aan je eigen procesmeesterschap. En zoals je van ons gewend bent, doen we dat op basis van de theorie uit de praktijk.

Wat werkt in de praktijk, welke concepten liggen daaraan ten grondslag en hoe kun je die in je eigen praktijk benutten?

Kosten en praktische informatie

De masterclass is van 9.00 tot 20.00 uur en kost € 800 per dag exclusief BTW.

De dag is inclusief een kunstzinnig programma en eten. We ontvangen je graag live op ons kantoor in HoutWerk.

Meer informatie op de website van P2

Gegevens

Datum:
28 september 2023
Tijd:
09:00 - 20:00
Evenement Categorie: