Aanmelden MGA netwerkevent 11 oktober 2023

Leuk dat je bij het Mutual Gains Netwerk Event ‘Burgerfora, stakeholdertafels en vertegenwoordigende democratie’ bent op woensdag 11 oktober 2023!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk vrijdag 6 oktober. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang!

Vul onderaan deze pagina je contactgegevens in. Je ontvangt vervolgens een mail om je aanmelding te bevestigen en wij rekenen op je aanwezigheid. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, laat dit dan aan ons weten, ook als het kort van te voren is.

Kosten

Als je lid bent van het Mutual Gains Netwerk, wordt er voor dit evenement geen bijdrage gevraagd. Meer informatie over het lidmaatschap is hier te vinden, of mail ons.

Ben je geen lid, dan zijn de kosten €35. Je ontvangt na je aanmelding binnen enkele dagen op per mail een factuur en betaalinformatie. Na ontvangst van je bijdrage is je aanmelding definitief.

Praktische informatie

Programma: het meest actuele programma is hier te vinden.

Datum en tijd: woensdag 11 oktober 2023 van 12.30-17.00 uur. Je bent welkom vanaf 12.30 voor koffie en een broodje, het programma start 13.30 uur. Om 17.00 sluiten we af en is er gelegenheid tot napraten.

Locatie: Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, 7202 AN Zutphen. Informatie over bereikbaarheid en parkeren is hier te vinden.

Aanmeldformulier

    We zien je graag op 11 oktober in Zutphen!